Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниУ ВПБА – випуск студентів
Новини

У ВПБА – випуск студентів

Відбулися Богослужіння й урочистий захід із нагоди вручення дипломів бакалаврів, магістрів богословського факультету та керівників церковного хору – регентського Волинської православної богословської академії.

Як повідомляє сайт вишу vpba.org, торжество розпочалося Божественною літургією в кафедральному соборі Святої Трійці, яку очолив митрополит Львівський і Сокальський Димитрій. Із ним служили митрополит Луцький і Волинський Михаїл, архієпископ Тернопільський і Кременецький Нестор, канцлер нашої єпархії протоієрей Микола Цап, ректор ВПБА протоієрей Володимир Вакін, інше духовенство.

Урочистий захід проводили в актовому залі духовного вузу. Вітальне слово промовив ректор, у якому подякував усім, що змогли вистояти в ці непрості для нас часи.

Привітання виголосили й гості. Зі словами вдячності звернулися до присутніх випускники бакалаврату, магістратури та регентського відділення.

Владика Михаїл вручив випускникам дипломи та відзнаки. У слові єпархіальний архієрей привітав усіх зі святом та побажав Божого благословення.

11 червня 2022 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери