Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини«Духовна абетка» має високий рейтинг (оновлено)
Новини

«Духовна абетка» має високий рейтинг (оновлено)

Єпархіальну передачу на «12 каналі» відзначено міжнародною журналістською асоціацією «Новомедіа» за висвітлення християнських і сімейних цінностей.

Сайт novomedia.ua повідомив, що «12 канал» і журналістка й телеведуча Марія Вавринюк стали лауреатами за «систематичне висвітлення християнських цінностей та плекання поваги до Святого Письма».

«„Духовна абетка“ є найбільш рейтинговою серед інших передач каналу, – зазначила М. Вавринюк, одержуючи диплом у Києві, в комплексі „Інверія“. – Глядачі пишуть свої запитання священникам, телефонують у студію та прагнуть діалогу із духовенством. Питань стільки, що за годину ефіру програми часто не встигають охопити всі». Редактор передачі протоієрей Віктор Пушко пояснює популярність передачі тим, що обираються теми, які найбільше цікавлять і хвилюють глядача. Аудиторія завжди була чималою, але набагато збільшилась після того як спілкування почали вести у прямому ефірі.

«Духовна абетка» виходить із благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла, за підтримки компанії «WEST AUTO HUB» («Вест авто хаб») з 2019 року. Це спільний проєкт єпархіальної телестудії «Собор» і «12 каналу». Усі випуски можна переглянути на сайті єпархії, у розділі «Відео».

Асоціація «Новомедіа» – це громадська організація, заснована 2004 р. за почином журналіста Руслана Кухарчука, яка об’єднує медійників – християн різних конфесій, спільнота людей духовної єдності та професійних інтересів. Це близько двохсот людей, які працюють у світських та релігійних засобах масової інформації. Організація має представництва у багатьох областях України, а її працівники є також у Росії, Сполучених Штатах Америки і Канаді. Експерти Асоціації здійснюють щорічний моніторинг ЗМІ: телеканалів, радіо, газет і журналів, мережі «Інтернет» для виявлення найкращих матеріалів, які сприяють популяризації вічних цінностей.

22 листопада 2021 р.
Інші новини за рубриками: Протоієрей Віктор Пушко
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери