Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниВітання з нагоди Дня Незалежності
Новини

Вітання з нагоди Дня Незалежності

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл вітає українців із 30-ю річницею відновлення Незалежності України!

Україна завжди була щедрою, багатою і доброю країною. Сьогодні вона святкує свій успіх, свої небувалі досягнення! Тож нехай у нашій країні ми не розгубимо спадщину своїх предків та приумножимо наші таланти і досягнення. У світовій спільності ми гідно будемо нести звання українців.

Архіпастир бажає кожному українцю благополуччя, родинного щастя, міцного здоров’я, мирного неба над головою, сил і впевненості у світлому майбутньому нашої улюбленої України!

Щиро вітає народних депутатів України від Волині: Ігоря Палицю, Степана Івахіва, Ірину Констанкевич, Ігоря Гузя, В`ячеслава Рубльова, Валерія Стернійчука, а також голову Волинської обласної державної адміністрації Юрія Погуляйка, голову Волинської обласної ради Григорія Недопада і весь депутатський корпус, луцького міського голову Ігоря Поліщука, голів районних державних адміністрацій, міських рад, голів об`єднаних територіальних громад і сільських старост із найбільшим державним святом. Молитовно бажає вам мудрості, єдності й відданого служіння своєму народові.

Благодать Господа нашого Ісуса Христа нехай буде з усіма вами.

24 серпня 2021 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери