Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини«Духовна абетка» змінює формат
Новини

«Духовна абетка» змінює формат

Відтепер ця передача виходитиме в новий час і триватиме довше. Крім цього, щотижня в суботу о 20.00 глядачі можуть почути відповіді на запитання за заявленою темою, а також на інші, що їх цікавлять.

Напередодні на єпархіальних ресурсах pravoslaviavolyni.org.ua, facebook.com/pravoslaviavolyni/ та на сторінці «12 каналу» facebook.com/vol12channel/ публікуватимуть анонс, там можна поставити запитання. Або ж за тел. +380332722182, ел. поштою [email protected].

Перша передача цього благовістя з’явилася ще у листопаді 2019 року й виходила щосуботи у запису. Душпастирі відповідали на актуальні питання, розповідали, що таке віра, як вона проявляється і чи можна прожити без неї, як здобути віру невіруючій людині у світі, де багато релігій, тощо. У такому форматі випустили 62 передачі. Один із редакторів «Духовної абетки» – протоієрей Віктор Пушко.

Нагадаємо, що «Духовна абетка» – спільний проєкт єпархіальної телестудії «Собор» та «12 каналу», яка виходить щотижнево із благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла та за підтримки компанії «WEST AUTO HUB» («Вест авто хаб»).

22 лютого 2021 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери