Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниПроповідь архієрея: Кожен із нас – книга, а не смайлик
Новини

Проповідь архієрея: Кожен із нас – книга, а не смайлик

7 лютого 2021 р. Під час проповіді архієрея. Світлина інформаційної служби єпархії.

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл наголосив на важливості особистісного спілкування. Про це високопреосвященний нагадав під час проповіді на завершення Божественної літургії у кафедральному соборі Святої Трійці в неділю 35-ту після П’ятдесятниці.

Архіпастир застеріг вірян від постійного використання технічного зв’язку, адже саме так, на думку владики, диявол хоче віддалити нас одне від одного і від Бога. Як приклад: сьогодні, коли немає гоніння на Церкву, храми стоять майже порожні. Чому ж ми не йдемо спілкуватися з Господом разом із Його громадою? – запитує керуючий єпархією.

Так само і в світському житті ми звикли спілкуватися смайликами. Тому у нас і виникають непорозуміння, бо ми втратили зв’язок. Тож митрополит закликав не забувати спілкуватися «лицем до лиця». «Технічні засоби – це крайність!» – підкреслив владика Михаїл. Не читайте газет і не дивіться телевізор, а спілкуйтеся! «Кожен з нас – книга. Кожен з нас – фільм», тож вивчайте один одного, пізнавайте самого себе і ви пізнаєте світ, радить архієрей.

7 лютого 2021 р. Інші новини за рубриками: Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери