Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниУ Княгининку зведуть духовно-національний центр
Новини

У Княгининку зведуть духовно-національний центр

14 жовтня 2020 р. Церква Покрови Пресвятої Богородиці в с. Княгининок Луцького районного деканату. Світлина інформаційної служби єпархії Біля храму Покрови Пресвятої Богородиці в цьому селі Луцького районного деканату на престольне свято парафії відслужили молебень на початок будівництва центру.

Його очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Разом з архієреєм правили настоятель громади протоієрей Михайло Бучак, інше місцеве духовенство. Відбулося й закладання капсули в підмурівок.

Як розповів о. Михайло, у духовно-національному центрі діятиме недільна школа, спортзал, молодіжне кафе. Цей осередок займатиметься морально-патріотичним вихованням, про яке часто забувають у школі.

Після молитви на території храму священники відправили молебень за захисників України біля пам’ятного знака «Полеглим синам України», що в центрі села.

Разом з усіма молилися, зокрема, голова обласної ради Ірина Вахович, перший заступник луцького міського голови Григорій Недопад, інші представники влади та громадськості.

14 жовтня 2020 р. Інші новини за рубриками: Луцький районний деканат, Протоієрей Михайло Бучак, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери