Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниБогослужіння онлайн: які храми ведуть прямі трансляції
Новини

Богослужіння онлайн: які храми ведуть прямі трансляції

Із запровадженням карантину все більше парафій знаходять способи, аби до відправи долучилися всі, хто не може бути в церкві.

У зв’язку з посиленням обмеження свободи пересування та зібрань під час карантину Священний синод «дозволяє проведення богослужінь у храмах самими лише священнослужителями та церковнослужителями і співаками, без особистої присутності мирян. Під час проведення таких богослужінь миряни повинні долучатися до спільної молитви, використовуючи можливості віддаленого зв’язку». Отож, прямі передачі богослужінь можна побачити і по телебаченню, й у «Фейсбуці».

Щонедільні трансляції літургії з кафедрального собору Святої Трійці можна дивитися на «12 каналі» та єпархіальній сторінці у «Фейсбуці».

Більшість прямих включень духовенство веде на сторінках парафій у цій соціальній мережі. Зокрема, це храми Холмської ікони Божої Матері в Луцьку, Великомучениці Катерини жіночого монастиря Святителя Василія Великого, Святителя Миколая Чудотворця жидичинського монастиря Ківерецького деканату, а також церква Архістратига Михаїла с. Воля-Ковельська Ковельського районного благочиння.

Аби не пропустити прямі трансляції, варто слідкувати за оновленнями на сторінках парафій та священнослужителів.

25 березня 2020 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери