Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниЛуцьких прикордонників привітали з 26-річчям
Новини

Луцьких прикордонників привітали з 26-річчям

18 жовтня 2018 р. У луцькому прикордонному загоні. Світлина інформаційної служби єпархії Митрополит Луцький і Волинський Михаїл поздоровив місцевий прикордонний загін із черговою річницею створення. Разом із владикою в урочистому заході взяли участь канцлер єпархії протоієрей Микола Цап та капелан прикордонників священик Михайло Хімчак, студенти Волинської православної богословської академії.

«Час випробувань для кожної людини – це визначення, що для нього святе, цінне, чим він живе і за що готовий віддати “душу й тіло”», – підкреслив владика у слові та подякував охоронцям кордону за наш спокій і збережені межі нашої держави.

Привітали прикордонників також представники влади та громадськості. Дійство відбулося на території військового містечка в обласному центрі.

Луцький загін прикордонного контролю створили 20 жовтня 1992 року згідно з наказом голови Державного комітету у справах охорони державного кордону України командувача Прикордонними військами України № 0111.

18 жовтня 2018 р. Інші новини за рубриками: Церква і держава, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, Священик Михайло Хімчак, Протоієрей Микола Цап
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери