Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниЛуцькому районному деканові – 45
Новини

Луцькому районному деканові – 45

7 жовтня 2018 р. Вітання протоієрея Володимира Присяжнюка з ювілеєм в храмі с. Гірка Полонка, де служить благочинний. Світлина інформаційної служби єпархії З нагоди ювілею протоієрея Володимира Присяжнюка Божественну Літургію в храмі с. Гірка Полонка, де служить благочинний, очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл.

У проповіді владика наголосив, що варто постійно дякувати Господу за радість і скорботу. Адже Всевишній дає випробування, аби підбадьорити й навернути на правильну дорогу. Тому ми повинні навчитися постійно дякувати Богу за все.

Особливо треба приходити до Нього з вдячністю у свій день народження, щоби подякувати за прожитий рік і попросити благословіння на майбутній.

Привітавши о. Володимира, архієрей із благословіння Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета вручив ювілярові орден Архістратига Михаїла «за заслуги з відродження духовності в Україні та утвердження Помісної Української Православної Церкви».

Також декана привітали парафіяльний хор, вихованці недільної школи, інші вірні.

8 жовтня 2018 р. Інші новини за рубриками: Луцький районний деканат, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, Протоієрей Володимир Присяжнюк
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери