Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниПроповідь архієрея: Церква закликає зупинитись і задуматися
Новини

Проповідь архієрея: Церква закликає зупинитись і задуматися

1 квітня 2018 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл під час проповіді у кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії.

Про швидкоплинне життя та наше духовне зростання говорив митрополит Луцький і Волинський Михаїл під час проповіді у кафедральному соборі Святої Трійці у Вербну неділю.

Високопреосвященний згадав, як часто ми біжимо у своїх справах і говоримо, що так швидко минає час. Господь же дарує нам час перебувати у цьому світі, аби ми змогли насолодитися ним. Тому Церква закликає нас «на мить зупинитися і задуматися», – мовить архієрей. Церква стримує нас від цього бігу і каже: «Сьомий день — Господу Богові Твоєму». Нас закликають задуматися над нашим життям. І не лише матеріальним, а й духовним.

Сьогодні ми вкотре повинні поміркувати, чому прийшли до храму і тримаємо в руках вербу. Керуючий єпархією висловив надію, що ми переросли просто звичай освячувати гілки верби та задумуємось над духовним значенням цього обряду. А верба є для нас символом духовного життя.

1 квітня 2018 р. Інші новини за рубриками: Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери