Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниПроповідь архієрея: яка нагорода за піст
Новини

Проповідь архієрея: яка нагорода за піст

25 березня 2018 р. Проповідь митрополита Луцького і Волинського Михаїла на завершення Божественної Літургії у кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії Великий піст підходить до завершення, а тому після духовного очищення ми від Господа можемо отримати винагороду. Про це говорив митрополит Луцький і Волинський Михаїл у 5-ту неділю Чотиридесятниці в кафедральному соборі Святої Трійці.

Високопреосвященний нагадав, що період посту – це процес нашої постійної боротьби. Ми намагаємося відганяти від себе навіть гріховні думки та більше молитися. Це час нашого духовного зростання. Звісно, за свій постовий подвиг ми хочемо одержати якусь відзнаку від Бога.

А «нагорода – це радість пасхальна», – каже митрополит Михаїл. Це благословенна можливість зібратися з усією родиною за столом і розділити найбільшу духовну втіху.

Радісним ти приходиш і на кладовище в провідну неділю. Адже Господь дає надію, що побачиш своїх близьких, які спочили. Бо Христос воскрес. За словами керуючого єпархією, таке торжество є наслідком і відзнакою за духовні труди Великого посту.

25 березня 2018 р. Інші новини за рубриками: Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери