Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниБіля собору відбулися заговини на Великий піст
Новини

Біля собору відбулися заговини на Великий піст

18 лютого 2018 р. Доброчинний захід із нагоди запусту на Сорокадесятницю на подвір’ї кафедрального собору Святої Трійці у Луцьку. Світлина інформаційної служби єпархії. У неділю сиропусну, прощену на території кафедрального собору Святої Трійці відбувся доброчинний захід із нагоди запусту на Сорокадесятницю.

Після Божественної Літургії на церковній площі митрополит Луцький і Волинський Михаїл промовив вітальне слово. Потому відбулися виступи архієрейського хору «Оранта», оркестру військової частини 1141 Національної гвардії України, інших колективів та парафіян храму.

Під час концертних номерів присутніх частували млинцями, варениками, кулешем, чаєм, глінтвейном тощо. Страви приготували працівники управління єпархії та вихованці Волинської православної богословської академії.

Дійство відбувалося під гаслом «Слава у вишніх Богу і на землі мир, в людях благовоління» (Лк. 2:14).

У рамках заходу учасники відвідають пацієнтів військового госпіталю та одиноких людей у місцевому геріатричному пансіонаті.

18 лютого 2018 р. Інші новини за рубриками: Благодійність, Мистецтво, Піст, Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери