Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Церква і держава
Церква і держава
Світлина з сайта vpba.edu.ua
Душпастир благословив випускників військової кафедри ЛНТУ З нагоди чергового випуску курсантів кафедри військової підготовки Луцького національного технічного університету капелан настоятель каплиці Мученика Віктора цього вишу священник Корнелій Хрущ привітав їх зі святом...
26 липня 2021 р.
Судова перемога парафії у Шеплі Луцький міськрайонний суд відмовився задовольнити вимогу священника Московського патріархату, який раніше був настоятелем храму в с. Шепель Луцького районного деканату.
16 липня 2021 р.
Світлини з фейсбук сторінки Ігоря Поліщука
У Луцьку буде пам’ятний знак «Десять Божих Заповідей»? Протоієрей Петро Стеблина, настоятель парафії Святителя Феодосія Чернігівського в обласному центрі, взяв участь у черговому засіданні Луцької ради церков...
11 липня 2021 р.
4 липня 2021 р. У Пляшевій. Світлини з сайта pomisna.info.
На Козацьких могилах У неділю Всіх святих землі української митрополит Луцький і Волинський Михаїл служив у Свято-Георгіївському чоловічому монастирі с. Пляшева на Рівненщині.
5 липня 2021 р.
3 липня 2021 р. Світлина інформаціної служби єпархії.
Смолява: архієрей освятив пам’ятник Іванові Богуну У цьому селі Горохівського деканату митрополит Луцький і Волинський Михаїл звершив чин освячення барельєфа козацькому полководцеві ...
4 липня 2021 р.
2 липня 2021 р. Нацполіція. Світлина інформаційної служби єпархії.
Cвященнослужителі привітали поліцейських З нагоди 6-ї річниці створення Національної поліції відбулися урочисті заходи, у яких взяв участь митрополит Луцький і Волинський Михаїл.
2 липня 2021 р.
28 червня 2021 р. Встановлення флагштока біля храму Благовіщення Пресвятої Богородиці у с. Раків Ліс. Світлини з архіву протоієрея Миколи Смолярчука.
Раків Ліс: біля церкви майорітиме знамено До 25-річниці Конституції України на подвір’ї храму Благовіщення Пресвятої Богородиці у цьому селі Камінь-Каширського деканату встановили флагшток і підняли Державний Прапор.
30 червня 2021 р.
28 червня 2021 р.  День Конституції. Світлини інформаційної служби єпархії.
25-річчя Основного Закону З нагоди ювілею прийняття Конституції України відбулися святкові заходи, у яких взяло участь духовенство єпархії.
28 червня 2021 р.
23 червня 2021 р. Зустріч деканів з головою луцької РДА. Світлина з сайта lutskadm.gov.ua.
Луцькі декани зустрілися з місцевою владою Голова Луцької РДА Володимир Кец провів зустріч із десятьма деканами колишніх Горохівського, Ківерцівського, Луцького та Маневицького та Рожищанського р-нів.
24 червня 2021 р.
Свытлина з сайта suspilne.media
У єпархії спом’янули жертв Другої світової У День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні духовенство єпархії відправило панахиди та взяло участь у заходах...
23 червня 2021 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери