Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Цап Микола, протоієрей
Протоієрей Микола Цап
21 вересня 2018 р. Хресний хід від кафедрального собору Святої Трійці до чудотворного образу Холмської Богоматері, що у Музеї Волинської ікони. Світлини інформаційної служби єпархії.
Паломництво до всесвітньої реліквії в Луцьку На Різдво Пресвятої Богородиці відбулася щорічна проща до Музею волинської ікони, де зберігається видатна святиня всього християнського світу – чудотворний Холмський образ Діви Марії з Дитятком (оригінал X-XI ст.)...
24 вересня 2018 р.
24 серпня 2018 р. У кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії.
У храмах єпархії моляться за Україну У Луцьку та інших деканатах священнослужителі та миряни беруть участь у Богослужіннях і заходах з нагоди Дня Незалежності нашої країни.
24 серпня 2018 р.
23 серпня 2018 р. Підняття прапору над Управлінням єпархії. Світлина інформацінйої служби єпархії.
Духовенство й миряни відзначили День Прапора Урочисті заходи з нагоди Дня Державного Прапора України відбулися у всіх деканатах єпархії.
23 серпня 2018 р.
Протоієрей Василь Мичко
У Ковелі призначено нового декана З благословіння митрополита Луцького і Волинського у соборі Благовіщення Пресвятої Богородиці відбулися збори міського благочиння, які очолив канцлер єпархії...
7 серпня 2018 р.
2 серпня 2018 р. У луцькому храмі Преображення Господнього. Світлини з архіву Марії Григлевич
Луцька парафія святкувала відпустовий празник У день пророка Іллі канцлер єпархії протоієрей Микола Цап очолив Божественну Літургію у храмі Преображення Господнього, що в Луцьку (вул. Чернишевського, 168)...
4 серпня 2018 р.
13 липня 2018 р. У день вшанування Волинської ікони Божої Матері. Світлина інформаційної служби єпархії.
У Луцьку вшанували Волинську ікону Божої Матері У день цього образа у храмі Святителя Йоана Золотоустого (вул. Дубнівська, 30) провели відпустове свято й освятили нову водосвятну каплицю.
14 липня 2018 р.
23 червня 2018 р. Вшанування жертв Луцької тюрми. Світлини інформаційної служби єпархії.
В єпархії молилися за в’язнів, розстріляних НКВС Із приводу чергової річниці знищення органами НКВС в’язнів на початку німецько-радянської війни відбулися скорботні заходи та богослужіння.
24 червня 2018 р.
19 червня 2018 р. Випуск ВПБА. Світлина інформаційної служби єпархії.
У Волинській православній богословській академії – випуск Із нагоди вручення дипломів бакалаврів, магістрів богословського факультету та керівників церковного хору регентського факультету ВПБА відбулися урочисті Богослужіння та захід.
19 червня 2018 р.
1 червня 2018 р. Перший молитовний сніданок Волині. Світлина інформаційної служби єпархії.
Перший молитовний сніданок на Волині У новому для нашого краю заході взяв участь митрополит Луцький і Волинський Михаїл, інше духовенство та вірні єпархії.
1 червня 2018 р.
28 травня 2018 р. Патріарх Філарет в кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії
Свято луцького собору – з Патріархом Філаретом (оновлено, додано відео) Сьогодні, в День Святого Духа, відбулося урочисте відзначення храмового празника кафедрального собору Святої Трійці. Божественну Літургію з цієї нагоди очолив Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет...
29 травня 2018 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери