Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниЦерква і державаБлагодійний ярмарок: на Преображення збиратимуть кошти для наближення перемоги
Новини

Благодійний ярмарок: на Преображення збиратимуть кошти для наближення перемоги

Випускники Волинської православної богословської академії збирають пожертви, щоб наблизити поразку ворога. Тож волонтери Свято-Василівського монастиря, що в Луцьку, організовують доброчинний захід, аби допомогти їм у цьому.

19 серпня, на свято Преображення Господнього на території кафедрального собору Святої Трійці відбудеться ярмарок, де продаватимуть солодощі, діятиме фотозона та бодіарт для малечі. Початок о 9 год.

Виручені кошти підуть на придбання ударних і розвідувальних дронів для спецпідрозділу «Любарт», а також на пальне та ремонт авто для евакуації поранених військових і цивільних.

Долучитися можна не лише відвідавши благодійний захід, а й переказавши пожертву на рахунки:

на дрони – за номером карти 5375 4112 0765 8894 (Висоцький Т.) або https://send.monobank.ua/jar/ALFXpx9pjY;

на евакуацію поранених – 5375411406150644 (Холодов Р.) або https://send.monobank.ua/jar/282EidFUcP.

Тарас Висоцький, цьогорічний випускник нашого духовного вишу, з перших днів війни є добровольцем окремого загону спеціального призначення «Любарт» і виконує військові завдання у зоні бойових дій.

Випускники ВПБА Роман Холодов і Дмитро Яницький разом із командою із початку повномасштабного вторгнення займаються евакуацією поранених.

17 серпня 2023 р.
Інші новини за рубриками: Церква і держава, Волинська православна богословська академія, Деканат монастирів, Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери