Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниОнищук Михайло, протоієрейУ Луцьку пройшов фестиваль колядок для ЗСУ
Новини

У Луцьку пройшов фестиваль колядок для ЗСУ

Благодійний захід за участю церковних хорів та вихованців недільних шкіл міського деканату вперше відбувся в храмі Рівноапостольної Марії Магдалини.

З благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла його учасниками стали одинадцять співочих колективів, серед яких дитячий ансамбль «Музики» недільної школи церкви Введення у храм Пресвятої Богородиці, дует «Два крила» родини Мірчуків та інші. Звучали старовинні й сучасні колядки та різдвяні піснеспіви. Завершилося свято спільним виконанням духовного гімну «Боже великий, єдиний!», який тут звучав уперше, та спільною колядою.

Слухали співців владика Михаїл, канцлер єпархії протоієрей Микола Цап, міський декан протоієрей Михайло Онищук, настоятель протоієрей Олександр Колб, інше духовенство, численні миряни.

На завершення концерту архієрей подякував учасникам за виконання піснеспівів, якими вони прославляють Творця, вручив їм дипломи, а дітям – солодощі.

Під час мистецького заходу, який проведено в неділю віддання свята Богоявлення Господнього, зібрано 10 тисяч гривень для Збройних сил України.

16 січня 2024 р. Інші новини за рубриками: Луцький міський деканат, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, Протоієрей Михайло Онищук
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери