Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниБлагодійністьАНОНС: Різдвяні концерти та благодійні заходи
Новини

АНОНС: Різдвяні концерти та благодійні заходи

З благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла на різдвяні свята відбудуться виступи церковних хорів і недільних шкіл.

Так, у день Різдва Христового, 25 грудня, о 17.00 архієрейський хор «Оранта» (художній керівник – заслужений діяч мистецтв Василь Мойсіюк) луцького кафедрального собору Святої Трійці вітатиме священнослужителів і мирян колядками та святковими піснеспівами. Доброчинний виступ відбудеться після Вечірні. Збиратимуть кошти на потреби Збройних сил України.

26 грудня у виконанні соборного хору «Богоспів» (регент – протоієрей Юрій Хлопецький) теж на завершення вечірньої відправи звучатимуть колядки.

27 грудня учні Центру християнського виховання дітей і молоді в головному храмі єпархії після Вечірні представлять свій концерт.

31 грудня, в неділю, о 15 год, в кафедральному соборі Святої Трійці відбудеться концерт «Різдво в просторі і часі» хору «Кредо» луцького храму Холмської ікони Божої Матері (регент Катерина Токало). Під час мистецького заходу проведуть збір пожертв для воїнів із передової: 2-го окремого стрілецького батальйону, 68-ї ОЄБ ім. О. Довбуша.

7 січня, у неділю, на закінчення Божественної літургії у храмі чоловічого монастиря Святителя Миколая Чудотворця, що в с. Жидичин Ківерецького деканату (Луцький р-н), колядуватиме хор «Воскресіння» (регент Оксана Стречен).

Запрошуємо долучатися всіх охочих.

18 грудня 2023 р.
Інші новини за рубриками: Благодійність, Діти і молодь, Мистецтво, Деканат монастирів, Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку, Луцький міський деканат
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери