Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниБлагодійністьУ Камені-Каширському закликають допомогти в придбанні взуття для воїнів
Новини

У Камені-Каширському закликають допомогти в придбанні взуття для воїнів

Ініціативу протоієрея Володимира Мицька, місцевого декана і військового капелана, вже підтримують, але коштів потрібно більше.

Як пише газета «Полісся», душпастир нагадав, що в Димитрівську поминальну суботу, котра цьогоріч буде 21 жовтня, належить молитися за душі померлих, у пам’ять про них робити добрі справи, допомагати нужденним. Але зараз не можна забувати й про пожертви на потреби захисників. Бо ж невдовзі сухій і по-літньому теплій погоді прийдуть похолодання, дощі. А відтак у наших бійців виникають нові потреби в одязі, взутті.

«Усі ми працюємо на перемогу України, навіть якщо перебуваємо в тилу, – зауважує священник. – Та цього разу в наших захисників та захисниць 51 батальйону 100-ї ОБрТрО є потреба у придбанні чобіт з піни, позаяк цей матеріал у порівнянні з гумовими виробами менше притягує холод».

Парафіяни відгукнулися: за два дні зібрано 16 710 грн. Цього, звичайно, недостатньо, тож долучайтеся до того, аби можна було придбати спецвзуття для воїнів, переказавши кошти на рахунок: 5375411427476341 у КБ «ПриватБанк».

10 жовтня 2023 р.
Інші новини за рубриками: Благодійність, Церква і держава, Камінь-Каширський деканат
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери