Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниБлагодійністьВ єпархії провели покровські благодійні ярмарки
Новини

В єпархії провели покровські благодійні ярмарки

З благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла у деканатах проходять заходи на підтримку Збройних сил України.

Так, на Покрову Пресвятої Богородиці відбувся ярмарок біля луцького кафедрального собору Святої Трійці. Волонтерки жіночого монастиря Святителя Василія Великого продавали різні смаколики, працювала фотозона. Їм допомагали студенти Волинської православної богословської академії та насельниці обителі. Зібрані кошти (30 500 грн) передадуть на пальне, ремонт авто для евакуації поранених військових і цивільних та на придбання автомобіля для спецпідрозділу «Любарт».

Подібний захід «Наближаємо перемогу разом!» влаштували цього дня на території Хрестовоздвиженського храму с. Боратин Луцького районного благочиння. Для армії зібрали близько 50 000 грн.

Мистецьке дійство «Козацькому роду нема переводу» пройшло біля ліцею в с. Чаруків Луцького району. Його благословив протоієрей Ігор Скиба, настоятель місцевого храму Мучениці Параскеви-П'ятниці. Зібрано 86 000 грн.

У с. Озерце Ківерецького деканату на подвір’ї храму Покрови Пресвятої Богородиці також провели благодійний ярмарок. Продавали різну смакоту, виготовлену власноруч. Зібрали 16 500 грн.

Таку ж доброчинну акцію організували в с. Жидичин Ківерецького благочиння на території чоловічого монастиря Святителя Миколая Чудотворця.

Бажаючі долучитися можуть переказувати пожертви на рахунки:

на бус – за номером карти 5375 4112 0765 8894 (Висоцький Т.) або https://send.monobank.ua/jar/ALFXpx9pjY;

на евакуацію поранених – 5375 4114 0615 0644 (Холодов Р.) або https://send.monobank.ua/jar/282EidFUcP;

для ЗСУ – https://send.monobank.ua/jar/YCdjMfQ8Y .

5 жовтня 2023 р.
Інші новини за рубриками: Благодійність, Деканат монастирів, Ківерецький деканат, Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку, Луцький районний деканат
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери