Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниБезкоровайний Олександр, протоієрейПрийми, Господи, душі спочилих воїнів (оновлено)
Новини

Прийми, Господи, душі спочилих воїнів (оновлено)

29 і 30 квітня чин похорону захисників Андрія Алексєєва, Дмитра Васильєва, Євгенія Поліщука, Юрія Сілюка відбувся у луцькому кафедральному соборі Святої Трійці. Його очолив віцеканцлер єпархії протоієрей Олександр Безкоровайний.

«Як сказано у Святому Письмі, хто своє життя віддасть за ближнього, той спасення заробить... Трагічний час ми зараз проживаємо. Нам лишається молитися та просити в Господа здоров'я і сил тим, хто боронить нашу землю. Ми висловлюємо співчуття та вдячність родинам загиблих військовослужбовців, які віддали своє життя за нашу неньку Україну», – зазначив о. Олександр.

Алексєєв Андрій Дмитрович, 1970 року народження, випускник Луцького педколеджу, служив у 14-й ОМБ біля Куп'янська Харківської області. Помер 23 квітня після поранення. У нього залишилися дружина, дочка і син.

Солдат Васильєв Дмитро Олексійович, 1993 року народження, родом із м. Щастя Луганської області, служив у 14-й ОМБ. Помер 25 квітня в лікарні після важкого поранення.

Поліщук Євгеній Сергійович, 1983 року народження, був призваний на військову службу. Загинув 25 квітня під час виконання бойового завдання неподалік Очеретиного Донецької області.

Сілюк Юрій Юрійович, 1974 року народження, активіст Волинської самооборони, відеооператор, служив за призовом. Загинув 26 квітня, виконуючи бойове завдання біля населеного пункту Архангельське Покровського району, також на Донеччині.

Похоронили героїв у секторі військових поховань міського кладовища, що поблизу с. Гаразджа.



30 квітня 2024 р.
Інші новини за рубриками: Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку, Протоієрей Олександр Безкоровайний
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери