Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
Перша Служба на підмурівках нового храму в Жидичині У чоловічому монастирі Святителя Миколая Чудотворця, що в с. Жидичин Ківерецього деканату, на фундаменті майбутнього Свято-Успенської церкви відслужили першу Божественну Літургію.
30 серпня 2016 р.
23 серпня 2016 р.  Освячення меморіальної дошки військовослужбовцю Віктору Ткачуку. Кадр із відео протоієрея Тараса Манелюка
У Цумані освячено пам’ятну дошку Вікторові Ткачуку Чин освячення меморіального знака на стіни школи, в якій навчався загиблий військовослужбовець Віктор Ткачук, відправив декан протоієрей Тарас Манелюк.
30 серпня 2016 р.
Збирають навчальне приладдя для дітей-сиріт зі Сходу ГО «Військові капелани Волині» з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла проводить акцію «Подаруй дитині можливість вчитися».
30 серпня 2016 р.
29 серпня 2016 р. У кафедральному соборі Святої Трійці. Молебень править митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Світлина інформаційної служби єпархії.
Відбулися урочисті збори ГО «Військові капелани Волині» Новостворена громадська організація «Військові капелани Волині» провела святкове зібрання.
30 серпня 2016 р.
28 серпня 2016 р. Єпископ Володимир-Волинський Матфей освячує пам'ятники на Алеї Слави. Світлина з сайту ar.volyn.ua
Єпархія вшанувала загиблих під Іловайськом У деканатах єпархії священнослужителі правили панахиди за загиблими бійцями під Іловайськом, і брали участь у пам’ятних заходах.
30 серпня 2016 р.
24 серпня 2016 р. Освячення меморіалу у с.Підбереззя. Світлина з архіву Олега Дідика.
У Підберіззі відкрили меморіал борцям за волю України У с. Підбереззя Горохівського деканату освячено меморіальний комплекс «Борцям за волю України».
29 серпня 2016 р.
28 серпня 2016 р. Святкова Єрусалимська Рання з чином погребіння плащаниці Пречистої Діви Марії. Світлина інформаційної служби єпархії.
Особливе успенське Богослужіння відбулося в Жидичині На Успіння Пресвятої Богородиці в чоловічому монастирі Святителя Миколая Чудотворця, що в с. Жидичин Ківерецького деканату, відправили Єрусалимську Ранню з чином погребіння плащаниці Пречистої Діви Марії.
29 серпня 2016 р.
28 серпня 2016 р. В урочищі Вовчак. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл освятив храм усіх свяятих землі Української. Світлина інформаційної служби єпархії.
На місці зародження УПА освячено храм Усіх українських святих В урочищі Вовчак Турійського деканату відкрили першу чергу історичного комплексу «Волинська Січ» та відбулася освята нового храму Всіх святих землі Української.
29 серпня 2016 р.
17 серпня 2016 р. Ковельські священики взяли участь в засідання круглого столу «Духовна освіта на Волині: стан, проблеми й перспективи». Світлина з сайту cerkva-kovel.com.ua
Душпастирі обговорили викладання християнської етики У ковельському Культурно-просвітницькому центрі відбулося засідання круглого столу «Духовна освіта на Волині: стан, проблеми й перспективи».
29 серпня 2016 р.
Архімандрит Константин (Марченко)
Архімандрит Константин (Марченко) – прес-секретар єпархії В інформаційно-видавничому центрі єпархії (ІВЦ) – кадрова зміна.
29 серпня 2016 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери