Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
Інформаційно-видавничий центр єпархії запрошує дивитися й слухати церковні програми у ЗМІ.
АНОНС: Єпархіальні передачі ближчим часом Інформаційно-видавничий центр єпархії запрошує дивитися й слухати церковні програми у ЗМІ.
12 вересня 2017 р.
10 вересня 2017 р. В Угринові. Світлина інформаційної служби єпархії.
В Угринові на Горохівщині освятили новий храм Парафія Воздвиження хреста Господнього в с. Угринів Горохівського деканату спорудила ще одну церкву – на кладовищі.
11 вересня 2017 р.
«Волинські єпархіальні відомості»: вересневий номер
«Волинські єпархіальні відомості»: вересневий номер Чи можна жартувати на релігійні теми? Чи властиві Господу такі почуття як сміх та гумор? Про це розповідається у статті Віталія Клімчука «Чи визнає релігія жарти?»...
11 вересня 2017 р.
2 вересня 2017 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл – у Луцькому національному технічному університеті. Світлина інформаційної служби єпархії.
Духовенство та миряни єпархії відзначали День знань (оновлено втретє) З нагоди початку навчального року священнослужителі беруть участь у святкових заходах навчальних закладів.
9 вересня 2017 р.
8 вересня 2017 р. Духовенство на святі «Обжинки - 2017». Світлини інформаційної служби єпархії.
Митрополит молитовно подякував за цьогорічний урожай Молитву з нагоди завершення збору врожаю владика Михаїл відправив під час традиційного фестивалю «Обжинки», що відбувся в Луцьку.
8 вересня 2017 р.
Усікновення голови Йоана Хрестителя
11 вересня – Усікновення голови Йоана Хрестителя З нагоди скорботного свята у храмах єпархії пройдуть Богослужіння.
8 вересня 2017 р.
1 вересня 2017 р. Відправлення дитячих візочків на Донбас. Світлини інформаційної служби єпархії.
На Донбас відправили чергову благодійну допомогу З благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла на Схід передали візки для новонароджених із малозабезпечених сімей.
7 вересня 2017 р.
Василь Стус
Луцьк: помолилися за упокоєння Василя Стуса На прохання членів української скаутської організації «Пласт» у кафедральному соборі Святої Трійці відбулася заупокійна літія по Василеві Стусу з нагоди чергової річниці його відходу у вічність...
6 вересня 2017 р.
4 вересня 2017 р. Військові капелани у домовому храмі Всіх волинських святих ВПБА. Світлина з архіву протоієрея Івана Гуреєва.
Головний капелан відбув у ротацію на Донбас Протоієрей Михайло Бучак, головний військовий капелан єпархії, вкотре поїхав у зону АТО для душпастирського служіння.
5 вересня 2017 р.
У Жидичині відбулося особливе успенське Богослужіння У неділю після Успіння Пресвятої Богородиці у Свято-Миколаївському чоловічому монастирі, що в с. Жидичин Ківерецького деканату, відправили Єрусалимську Ранню з чином погребіння плащаниці Пречистої Діви Марії...
4 вересня 2017 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери