Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
23 вересня 2017 р.  Кадр з відео протоієрея Володимира Удуда.
У ковельському храмі перебувають мощі святих Ковчег із частинками мощей Божих угодників привезли в церкву Різдва Йоана Предтечі, що в Ковелі.
24 вересня 2017 р.
22 серпня 2017 р. Освячення дошки Максиму Гринчишину. Світлини з сайту volynnews.com.
Відкрито пам’ятну дошку Максимові Гринчишину Меморіальний знак загиблому в АТО військовикові встановили в Луцьку, на будівлі навчально-виховного комплексу № 9, де навчався боєць.
24 вересня 2017 р.
21 вересня 2017 р. Освячення прапора біля Музею волинської ікони. Світлина з сайту ba.org.ua.
У Луцьку освятили найбільший прапор України Канцлер єпархії протоієрей Микола Цап освятив найбільший український стяг у день Різдва Пресвятої Богородиці.
24 вересня 2017 р.
20 вересня 2017 р. Кавелани у будинку дитячої творчості у Рожищі. Світлини з архіву протоієрея Андрія Мовчанюка.
Капелани благословили дітей на написання ікони Військові священики протоієреї Андрій Мовчанюк та Віталій Антонюк укотре відвідали вихованців Будинку дитячої творчості у Рожищі.
22 вересня 2017 р.
18 вересня 2017 р. Благодійний концерт для збору коштів на храм у Волновасі. Світлина з сайту Visnyk.lutsk.ua.
Продовжується збір коштів на будівництво церкви У розважальному центрі «Промінь», що у Луцьку відбувся доброчинний концерт для збору коштів на зведення храму Святителя Миколая Чудотворця у Волновасі.
22 вересня 2017 р.
Акафіст до Пресвятої Богородиці перед Її Холмським образом. Світлина інформаційної служби єпархії
Єпархія відзначила свято Холмської Богоматері У день Різдва Пресвятої Богородиці та Її Холмського чудотворного образа в Луцьку відбулося щорічне паломництво: хресні ходи та богослужіння перед цим образом, який датується ХІ ст. та зберігається у Музеї волинської ікони.
21 вересня 2017 р.
17 вересня 2017 р. Вшанування закатований воїнів УПА у Рожищі. Світлина Лариси Куліш
Рожище: молитовно вшанували закатованих у роки Другої світової Хресну ходу від центральної площі міста й панахиду на місцевому кладовищі очолив декан і настоятель парафії Різдва Пресвятої Богородиці протоієрей Василь Шняк.
19 вересня 2017 р.
21 вересня – Різдво Пресвятої Богородиці У день одного з дванадцяти найбільших свят храмовий празник проводять у селах Пустомити (тут освячено церкву 25 років тому), Мерва, Пілгани Горохівського деканату, Полонка, Воротнів, Буяні Луцького районного, Білин, Білашів, Мощена, Кричевичі Ковельського районного, Дідичі, Хром’яків Ківерецького благочиння.
19 вересня 2017 р.
Дійство «Мапа ідентичності/Мова ворожнечі». Світлина з сайта Volynpost.com
Священик – гею: ми любимо Вас, але не Ваш гріх Проведення в Луцьку провокативного дійства «Мапа ідентичності/Мова ворожнечі» прокоментував протоієрей Віталій Собко, голова інформаційно-видавничого центру єпархії...
18 вересня 2017 р.
17 вересня 2017 р. Проповідь митрополита Луцького і Волинського Михаїла на завершення Божественної Літургії у кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії
«Чекаємо субсидії від держави і від Бога...» Бажаючи благ у духовному та повсякденному житті, слід докладати зусиль, а не пасивно ждати чиєїсь допомоги...
17 вересня 2017 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери