Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
24 квітня 2018 р. Панагія. Архієпископ Тернопільський, Кременецький і Бучацький Нестор (Писик) з ректором ВПБА протоієреєм Володимиром Вакіном. Світлини з сайта Vpba.org
До музею ВПБА передано цінний експонат Панагію митрополита Якова (Панчука), який очолював Волинську єпархію в 1995–2004 роках, під час чергового візиту до Волинської православної богословської академії передав для її музею архієпископ Тернопільський, Кременецький і Бучацький Нестор (Писик)...
26 квітня 2018 р.
22 квітня 2018 р. Флешмоб у с. Любитів. на підтримку державних звернень з проханням надати Томос про автокефалію Православної Церкви в Україні. Кадр з відео протоієрея Івана Оринчака.
На Ковельщині проходять заходи на підтримку єдиної Церкви Парафії Ковельського районного деканату проводять акції на підтримку звернень Церков і вищих державних органів нашої країни до Вселенського Патріарха з проханням надати Томос про автокефалію Православної Церкви в Україні...
23 квітня 2018 р.
20 квітня 2018 р. Літературний захід з нагоди дня жон-мироносиць і Дня матері. Світлини з архіву Марини Гребенюк.
Літературний захід до свята жінок-мироносиць Літредактор інформаційно-видавничого центру єпархії Віктор Гребенюк та інші члени СХПУ провели зустріч з нагоди дня жон-мироносиць...
23 квітня 2018 р.
21 квітня 2018 р. Висадка дерев у Ківерцівському лісгоспі. Світлини з сайту pershyj.com
Владика відновлював волинський ліс У рамках всеукраїнської акції «Майбутнє лісу – в твоїх руках» відбулася висадка дерев у Сокиричинському лісництві на Ківереччині (ДП «Ківерцівське ЛГ»).
23 квітня 2018 р.
16–20 квтіня 2018 р. Під час капеланської поїздки. Світлини з архіву протоієрея Матвій Олійника.
Капелани відвезли пасхальну радість на Донбас Військові священики Ковельського міського, районного, Старовижівського деканатів протягом тижня перебували в зоні проведенння операції Об’єднаних сил.
22 квітня 2018 р.
22 квітня 2018 р. Молебень у кафедральному соборі Святої Трійіц. Світлина інформаційної служби єпархії.
У храмах єпархії молилися за визнання автокефалії Молебні перед початком усякого доброго діла відправили в церквах Волині за створення в Україні єдиної Помісної Православної Церкви...
22 квітня 2018 р.
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Митрополит Михаїл звернувся до духовенства і мирян УПЦ (МП) Єпархіальний архієрей Київського Патріархату закликає волинських архієреїв, священиків і парафіян УПЦ (Московського Патріархату) підтримати визнання автокефалії.
21 квітня 2018 р.
Владика Михаїл: «Моліться за об’єднання православних українців» (оновлено) Митрополит Луцький і Волинський закликав посилено молитися за надання Томосу про визнання української церковної афтокефалії.
20 квітня 2018 р.
20 квтіня 2018 р. Духовенство на святкуванні 100-річчя Товариства Червоного хреста в Україні. Світлина інформаційної служби єпархії.
Товариство Червоного Хреста в Україні: 100-літня діяльність З нагоди ювілею, митрополит Луцький і Волинський Михаїл разом із духовенством кафедрального собору Святої Трійці привітав представників цієї організації.
20 квітня 2018 р.
19 квітня 2018 р. Вшанування пам'яті розстріляних красносадівців. Світлини з сайту volyn24.com.
Красний Сад: 75-та річниця знищення Канцлер єпархії протоієрей Микола Цап очолив заупокійну літію перед пам’ятним знаком українцям, які загинули під час польсько-українського протистояння у 1943р.
20 квітня 2018 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери