Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
14 серпня 2018 р. Освячення дарів принесених вірянами на площа перед кафедральним собором Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії.
Владика: вдячність вашого серця повинна бути повсякденна У день Винесення чесних древ животворчого хреста Господнього та вшанування мучеників Маккавеєвих митрополит Луцький і Волинський очолив Божественну Літургію...
14 серпня 2018 р.
12 серпня 2018 р. Освячення міні-поля у Горохові. Світлини з архіву протоієрея Андрія Сидора.
У Горохові освятили спортивне поле Декан протоієрей Андрій Сидор відправив чин освяти невеликого спортивного поля для дітей біля центрального стадіону в цьому райцентрі.
14 серпня 2018 р.
10 серпня 2018 р. Семінар «Подолання наслідків стресів – прості та ефективні методи». Світлина з архіву протоієрея Матвія Олійника.
У Ковелі говорили про наслідки подолання стресу Настоятель парафії в с. Люблинець протоієрей Матвій Олійник взяв участь у семінарі «Подолання наслідків стресів – прості та ефективні методи».
14 серпня 2018 р.
12 серпня 2018 р. Освячення храму у с. Підгайці. Світлина інформаційної служби єпархії.
Підгайці: освята храму й стели героям У цьому селі Луцького районного деканату митрополит Луцький і Волинський освятив нижній храм на честь мученика Йоана Воїна та...
13 серпня 2018 р.
12 серпня 2018 р. Молитва в Тихотині. Світлина з архіву Лариси Куліш.
У Рожищанському деканаті засновано нову парафію У селі Тихотин цього благочиння відбулася перша Відправа українською мовою.
13 серпня 2018 р.
11 серпня 2018 р. Прощання із загиблими бійцями. Світлина інформаційної служби єпархії.
Волинь молитовно прощалася з двома воїнами У Луцьку помолилися за упокоєння душ Андрія Єлістратова і Сергія Цепуха, які загинули на Донбасі, захищаючи Україну від російських окупантів.
13 серпня 2018 р.
10 серпня 2018 р. Молебень під час фестивалю «Берегиня». Світлина інформаційної служби єпархії
Фестиваль українського фольклору – із молитвою VIII міжнародний фестиваль «Берегиня» розпочався в Луцьку з молебню на закликання помочі Святого Духа перед початком усякого доброго діла.
10 серпня 2018 р.
9 серпня 2018 р. Престольне свято у Рованцях. Світлина інформаційної служби єпархії.
Архієрей очолив престольне свято у Рованцях Митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну Літургію в церкві Великомученика і цілителя Пантелеймона, що в цьому селі під Луцьком...
10 серпня 2018 р.
9 серпня 2018 р. Привітання колективу Волинського онкодиспасеру з нагоди 70-річчя закладу. Світлина з сайта volynnews.com.
Декан Луцька привітав онкодиспансер із ювілеєм Луцький міський благочинний протоієрей Михайло Онищук взяв участь в урочистих заходах із нагоди 70-річчя Волинського онкодиспансеру.
10 серпня 2018 р.
Ієромонах Никодим (Смілий)
У бібліотеці зустрілися із душпастирем Волинська обласна бібліотека для юнацтва запросила намісника луцького монастиря Воздвиження хреста Господнього ієромонаха Никодима для бесіди з молоддю.
9 серпня 2018 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери