Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
Митрополит Михаїл із паломниками перебуває у Стамбулі На запрошення Вселенського Патріарха Варфоломія митрополит Луцький і Волинський Михаїл разом із іншими представниками нашої єпархії прибули в столицю Туреччини...
29 листопада 2019 р.
27 листопада 2019 р. Новозбудований майданчик біля храму Апостола Филипа. Світлина з сайта pershyj.com.
На Филипа луцькій церкві подарували дитячий майданчик Такий дар отримала парафія Апостола Филипа в день престольного празника, повідомив сайт pershyj.com.
29 листопада 2019 р.
Світлина з «Фейсбук»-сторінки.
Архімандрит Константин про важливість посту Декан монастирів єпархії і намісник обителі Святителя Миколая Чудотворця в с. Жидичин архімандрит Константин розповів, як правильно провести Різдвяний піст...
29 листопада 2019 р.
АНОНС: Телепередача «Духовна абетка» – про Біблію У 5-му випуску щотижневої програми братиме участь священник Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії...
29 листопада 2019 р.
Наслідки землетрусу в Албанії
Керуючий єпархією закликав допомогти албанцям У зв’язку з землетрусами, які сталися в Албанії, митрополит Луцький і Волинський Михаїл просить усіх небайдужих підтримати постраждалих.
28 листопада 2019 р.
АНОНС: У дитячій церкві – перше храмове свято 4 грудня, у середу, луцька парафія Введення в храм Пресвятої Богородиці проведе перший престольний празник.
28 листопада 2019 р.
27 листопада 2019 р. Публічний захист роботи митрополита Луцького і Волинського Михаїла на здобуття ступеня кандидата історичних наук. Світлина інформаційної служби єпархії.
Владика Михаїл захистив кандидатську дисертацію Тема роботи митрополита Луцького і Волинського на здобуття ступеня кандидата історичних наук – «Християнська релігія і церква як чинник державотворення в Київській Русі».
28 листопада 2019 р.
24 листопада 2019 р. Під час заходу «Жнива скорботи». Світлини з архіву священника Корнелія Хруща.
Вихованці недільної школи провели захід «Жнива скорботи» Учні Центру християнського виховання дітей і молоді в Луцьку вперше влаштували виховну акцію на спомин про Голодомор 1932–1933 рр.
26 листопада 2019 р.
Священник Сергій Смірнов
Поховали священника Сергія Смірнова У луцькому храмі Великомучениці Катерини відбулися поховальні відправи з причини смерті його клірика о. Сергія Смірнова.
26 листопада 2019 р.
24 листопада 2019 р. У Дніпрі. Світлини з сайта Рomisna.info.
Архієрей – на ювілеях у Дніпрі Митрополит Луцький і Волинський взяв участь у заходах з нагоди 25-річчя Дніпровської єпархії та 10-річчя від архієрейської хіротонії єпископа Симеона.
25 листопада 2019 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери