Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
АНОНС: Нові випуски наших передач Ближчим часом дивіться та слухайте нові випуски єпархіальних програм на телебаченні та радіо.
19 квітня 2021 р.
15 квітня 2021 р. Круглий стіл. Світлина з сайта volynpost.com.
Християнська етика у школі: якою їй бути? Луцька рада церков порушила питання викладання у школах територіальної громади «Основ християнської етики». У суспільстві це викликає різні думки.
19 квітня 2021 р.
18 квітня 2021 р. Проповідь митрополита Луцького і Волинського Михаїла на завершення Божественної літургії у кафедральному соборі Святої Трійці. Кадр із відео єпархіальної телестудії «Собор».
Проповідь архієрея: згрішив – покайся, покаєшся – спасешся Про важливість змін і постійний рух у житті говорив митрополит Луцький і Волинський Михаїл під час казання в неділю Марії Єгипетської у кафедральному соборі Святої Трійці...
18 квітня 2021 р.
Світлини з сайта volyn.com.ua
Полонка: спочив у Бозі будівничий храму Інтернет-видання «Волинь» опублікувало статтю про зодчого церкви Різдва Пресвятої Богородиці в с. Полонка Луцького районного деканату Анатолія Римаря, що вже відійшов до Господа...
18 квітня 2021 р.
ВПБА запрошує на навчання Волинська православна богословська академія розпочала вступну кампанію. Про це повідомив її сайт vpba.edu.ua.
14 квітня 2021 р.
АНОНС: Нові випуски наших передач Ближчим часом дивіться та слухайте нові випуски єпархіальних програм на телебаченні та радіо.
14 квітня 2021 р.
11 квітня 2021 р. Диякон Руслан Кашаюк. Світлина з сайта volynpost.com
Воїн-іконописець став дияконом Митрополит Луцький і Волинський Михаїл звершив дияконську хіротонію над студентом ВПБА, учасником АТО Русланом Кашаюком.
13 квітня 2021 р.
Світлина з сайта visnyk.lutsk.ua
Архієрей на урочистостях відомої будівельної компанії Митрополит Луцький і Волинський Михаїл побував на 60-річчі ПАТ «Луцьксантехмонтаж № 536», що є одним із жертводавців Волинської православної богословської академії та багатьох храмів...
12 квітня 2021 р.
Світлини з сайтіф volynonline.com та pershyj.com
Владика Михаїл висаджував лісовий масив Митрополит Луцький і Волинський Михаїл у рамках всеукраїнської акції «Створюємо ліси разом» садив дерева в Галузіївському лісництві Маневицького деканату...
12 квітня 2021 р.
11 квітня 2021 р. Під час проповіді. Світлина інформаційної служби єпархії.
Проповідь архієрея: піст – це обмеження Митрополит Луцький і Волинський Михаїл розповів про зміст посту в казанні на завершення Божественної літургії в кафедральному соборі Святої Трійці.
11 квітня 2021 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери