Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
Церква Успіння Пресвятої Богородиці с. Навіз. Світлина з сайта volynpost.com.
Навіз: перша Божественна літургія в лоні ПЦУ У церкві Успіння Пресвятої Богородиці, що в цьому селі Рожищанського деканату, вперше правили українською мовою.
17 жовтня 2021 р.
Луцький священник – про ознаки кінця світу Протоієрей Віктор Михалевич розповідав про кінець світу в черговій телепередачі «Духовна абетка» на «12 каналі». Його журналісти зацікавились темою, підготувавши публікацію для сайта 12kanal.com.
17 жовтня 2021 р.
14 жовтня 2021 р. Архіпастирський візит до храму Покрови Пресвятої Богородиці у с. Веселе. Світлина інформаційної служби єпархії.
У Веселому відзначили століття храму На Покрову Пресвятої Богородиці митрополит Луцький і Волинський Михаїл відвідав одноіменну парафію в цьому селі Луцького районного деканату.
15 жовтня 2021 р.
12 жовтня 2021 р. Хор «Кредо». Кадр з відео Юрія Хомяка.
Концерт-презентація луцького церковного хору «Кредо» Співці храму Холмської ікони Божої Матері, що в обласному центрі, представили твори, з якими виступатимуть у фіналі ІХ Всеукраїнського хорового конкурсу ім. Миколи Леонтовича.
15 жовтня 2021 р.
10 жовтня 2021 р. Заупокійна літія за бійцями УПА. Світлина з архіву протоієрея Михайла Бучака.
Через 78 років освячено могили воїнів УПА На межі колишніх Рожищенського та Турійського районів віднайдено поховання бійців Української повстанської армії, які багато років вважались невідомими.
15 жовтня 2021 р.
14 жовтня 2021 р. Панахида за загиблими воїнами з нагоди Дня захисника України. Світлини інформаційної служби єпархії.
У єпархії відзначили Покровські свята На Покрову Пресвятої Богородиці в Луцьку й інших деканатах окрім Богослужінь у храмах відбулись відправи та заходи з нагоди свят на честь українського воїнства...
14 жовтня 2021 р.
13 жовтня 2021 р. Божественна літургія у храмі Різдва Пресвятої Богородиці в Рожищі з нагоди Дня Тезоіменинства митрополита Луцького і Волинського Михаїла. Світлини інформаційної служби єпархії.
Керманич єпархії відзначив день ангела у Рожищі (оновлено) 13 жовтня, в день пам’яті святителя Михаїла, першого митрополита Київського і всієї Русі, у храмі Різдва Пресвятого Богородиці в Рожищі відправили Божественну літургію з нагоди дня ангела митрополита Луцького і Волинського Михаїла.
13 жовтня 2021 р.
12 жовтня 2021 р. Архіпастирський візит в Берестечко. Світлини інормаційної служби єпархії.
До Покрови в Берестечку: молитви, фестиваль Митрополит Луцький і Волинський Михаїл побував у цьому місті Горохівського деканату.
13 жовтня 2021 р.
АНОНС: Нові випуски наших передач Ближчим часом дивіться та слухайте нові випуски єпархіальних програм на телебаченні й радіо.
13 жовтня 2021 р.
Світлина з сайта Vpba.edu.ua.
Конкурсне юридичне (!) есе студента ВПБА – серед кращих в Україні Іван Михайлюк, студент Волинської православної богословської академії, увійшов у топ-25 учасників всеукраїнського конкурсу «Молодь про Конституцію України»...
12 жовтня 2021 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери