Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна→ Новини
Новини
7 січня – Різдво Христове За Юліанським календарем цього дня відзначаємо велике свято – Різдво Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа...
4 січня 2022 р.
АНОНС: Архіпастирські візити в січні Митрополит Луцький і Волинський Михаїл ближчим часом відвідає такі парафії:
3 січня 2022 р.
2 січня 2021 р. Нагородження першого старости храму благовірних князів страстотерпців Бориса і Гліба села Марковичі Локачинського деканату. Світлина інформаційної служби єпархії.
Проповідь архієрея: традиції можуть бути різні, а віра – одна Про святкування новоріччя говорив митрополит Луцький і Волинський Михаїл під час проповіді на завершення Божественної літургії у кафедральному соборі Святої Трійці.
2 січня 2022 р.
28 грудня 2021 р. Передача медзасобів. Світлини з архіву протоієрея Олександра Вронського.
Капелани передали військовикам медичні набори Протоієреї Олександр Вронський та Назар Бабій з метою запобіганню поширення коронавірусної інфекції віддали луцьким авіаторам набори засобів захисту.
31 грудня 2021 р.
30 грудня 2021 р. Коляда у Львові. Світлини з відкритих джерел.
Владика Михаїл колядував у Львові Митрополит Луцький і Волинський та духовенство кафедрального собору Святої Трійці привітали львів’ян із Різдвом Христовим.
31 грудня 2021 р.
29 грудня 2021 р. Митрополит Михаїл у Черняхові. Світлина з архіву митрополита Олександра (Драбинка).
Архієрей на урочистостях у Житомирській єпархії Митрополит Луцький і Волинський Михаїл привітав архієпископа Житомирського і Поліського Володимира з 25-ю річницею священничої хіротонії.
31 грудня 2021 р.
Світлина з сайта uagit.tv
Фільм про діячку, яка відродила дзвонарське мистецтво Документальну кінострічку про Галину Марчук презентували в мистецькому салоні «Артист» у Луцьку...
30 грудня 2021 р.
АНОНС: Нові випуски наших передач Ближчим часом дивіться та слухайте нові випуски єпархіальних програм на телебаченні й радіо.
29 грудня 2021 р.
АНОНС: Різдвяні виступи «Оранти» Архієрейський хор «Оранта» луцького кафедрального собору Святої Трійці (регент – заслужений діяч мистецтв Василь Мойсіюк) представляє програму, присвячену Різдву Христовому...
28 грудня 2021 р.
У Луцьку вшанували загиблих афганців Віце-канцлер та старший капелан єпархії протоієрей Олександр Безкоровайний відслужив панахиду по загиблих воїнах-інтернаціоналістах...
27 грудня 2021 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери