Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниЗавершився щорічний єпархіальний табір
Новини

Завершився щорічний єпархіальний табір

Біля озера Пісочне (с. Пересіка на Ковельщині) відбувся православний молодіжний табір «Пісочні береги», який організувало Управління єпархії, зокрема, інспектор з місійної діяльності протоієрей Юрій Близнюк.

Відкрив захід митрополит Луцький і Волинський Михаїл, відслуживши 26 червня молебень на початок усякого доброго діла за участю священників Луцького міського та районних деканатів.

Таборяни, яких було понад двісті, переважно вихованці парафіяльних недільних шкіл, відпочивали в будиночках на березі озера в сосновому бору, молилися в наметовій каплиці, спілкувалися з душпастирями. А ще, звичайно, спортивні й мистецькі змагання, пісні під гітару біля вогнища. Окрім духовних бесід, слухали лекції про патріотичне виховання від волинської молодіжної організації «Сокіл».Декотрі зі школярів уже кілька років є учасниками нашого таборування, тож підрісши, цьогоріч стали курінними.

Відпочивали у три зміни: 1-ша (з 26 червня до 3 липня) – відповідальний о. Юрій, 2-га (5–12 липня) – протоієрей Олег Чвир, настоятель парафії в с. Гайове Ківерецького деканату, 3-тя (13–20 липня) – протоієрей Іван Гуреєв, настоятель громади с. Підгайці Луцького районного деканату.

За допомогу в проведенні табору духовна консисторія висловлює щиру подяку: директорові групи компаній «Вілія» Євгену Дудці, директорові СГТОВ «Агропродторг» Вікторові Курачу, капеланам нашої єпархії та 14-ї ОМБ ім. Князя Романа Великого, а також усім іншим благодійникам, які долучилися до організації табору.

23 липня 2021 р.
Інші новини за рубриками: Діти і молодь
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери