Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниВийшла друком сатирична книга православного змісту
Новини

Вийшла друком сатирична книга православного змісту

Головний редактор «Волинських єпархіальних відомостей» Віталій Клімчук написав книжку «Подвійний стандарт».

У цьому сатиричному творі (автор окреслив його жанр як роман у віршах) зроблено зріз усього українського суспільства. Суспільства, у якому фальш і продажництво стали наче нормою життя. Суспільства, де рука руку миє, а ворон ворону ока не виклює. Авжеж, ми всі проти корупції та казнокрадства, проти брехливості та лицемірства. Одначе, на думку багатьох, це стосується лише якихось далеких від нас олігархів і високопосадовців, а не таких-от простих людей. Тож, ідучи до сповіді (а ми ж усі ходимо до сповіді, хоч би часом), у черзі до священника можемо позгадувати багато своїх гріхів, проте щиро зізнатися в них, а отже пообіцяти Богові змінитись, – бува не вистачає духу.

Перед читачами проходить галерея колоритних образів: різних професій, віку, морального рівня… Часом здається, що з погляду поета всі вони однаково безнадійні обманці, однак «промінь світла в темному царстві» усе-таки є.

Тож аби й нам стати таким промінцем, варто прочитати цю книгу (яка, до того ж, написана дуже легко).

Доробок випущено в київському видавництві «Гамазин». Придбати «Подвійний стандарт» можна у Луцьку в книгарнях «Є», «Дім книги», «Освіта» або замовити з доставкою поштою через інтернет, набравши пошукові слова «Подвійний стандарт. Роман».

15 листопада 2019 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери