Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниДушпастир проповідує в соціальних мережах
Новини

Душпастир проповідує в соціальних мережах

Протоієрей Віктор Михалевич. Світлина з сайта pershyj.com Протоієрей Віктор Михалевич, настоятель парафії Апостолів Петра і Павла в с. Коршовець Луцького районного деканату, розповів каналові соціальних новин «Перший» (pershyj.com), що Слово Боже можна проповідувати не тільки у храмах, але й усіма засобами сучасного зв’язку.

Важливою темою сьогодення є захист сім’ї, виховання моральних і духовних цінностей, опір їх спотворенню. Адже чимало ЗМІ тепер нав’язують одностатеві сексуальні взаємини, категорично заборонені Святим Письмом. Сім’я визначена Творцем лише як подружжя чоловіка і жінки, воно має бути скріплено церковним таїнством Шлюбу, а одностатеві «шлюби» – це тяжкий гріх. Проте ми повинні ненавидіти тільки сам гріх, але любити грішників, молитися за їхнє врозумлення, бо все Євангеліє зводиться до слова «возлюби».

Отець Віктор служить у храмі та в соціальних мережах. Розповідає про молитви, церковні дати, доносить поради святих.

З публікаціями про душпастиря на «Першому» можна ознайомитися за заголовками «Луцький священик розповів, чи варто садити в тюрму за пропаганду одностатевих стосунків» і «Луцький священик проповідує через Фейсбук та Вайбер».

12 жовтня 2018 р.
Інші новини за рубриками: Протоієрей Віктор Михалевич
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери