Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниУ чому торжество старих?
Новини

У чому торжество старих?

Лютневий випуск «Волинських єпархіальних відомостей». Світлина інформаційної служби єпархії Серед публікацій лютневого випуску «Волинських єпархіальних відомостей» вирізняється стаття стрітенської тематики «Свято людей похилого віку» в рубриці «Одновірці за кордоном». У ній відомий православний священик зі США Лоренс Фарлі розкриває цінність старшого покоління для всього суспільства. Переклала статтю з англійської мови лучанка Наталія Добжанська-Найт, член Спілки християнських письменників України.

В іншому матеріалі, у рубриці «Відповідь богослова» священик Андрій Хромяк коротко й чітко відповідає на складне теологічне питання: у чому полягає вічне буття людини, що робитимуть ті, хто удостоїться Небесного Царства.

Світлана Василевська у рубриці «Волинські ікони» розповідає про особливості місцевого образа «Апостол Іоан» кінця XVIІ ст. з Успенської церкви с. Твердині Локачинського району. Ця реліквія, яка зберігається у Музеї волинської ікони, є зразком українського ренесансу.

У рубриці «Паломництва» – розповідь про гори Ізраїлеві, «місця, по яких ходив Спаситель». Олександра Тоцька описує ці місцевості, у Святому Письмі безіменні, які нині мають назви та «сповнилися молитвою побожних вірян з усього світу».

На сторінках нашого видання Ви знайдете чимало й інших цікавих публікацій.

Нагадаємо, що «Волинські єпархіальні відомості» можна одержувати у найближчому храмі, монастирі нашої єпархії або передплатити в будь-якому відділенні «Укрпошти» на території Волинської області. Основні дописи розміщено на єпархіальному сайті Pravoslaviavolyni.org.ua, у розділі «Статті». Також є можливість повністю читати видання в PDF на єпархіальному сайті за адресою: Pravoslaviavolyni.org.ua/vyev.

8 лютого 2018 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери