Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Вакін Володимир, протоієрей
Протоієрей Володимир Вакін
АНОНС: Телепередача «Духовна абетка» – про духовну освіту в сучасних умовах У 33-му випуску щотижневої програми говоритиме протоієрей Володимир Вакін, ректор Волинської православної богословської академії.
23 червня 2020 р.
Ректор ВПБА про важливі аспекти життя Протоієрей Володимир Вакін – очільник Волинської православної богословської академії – поділився із ТРК «Аверс» роздумами про сенс життя...
23 червня 2020 р.
18 червня 2020 р. Вручення дипломів. Світлина з сайта vpba.edu.ua.
У Волинській православній богословській академії – випуск У ВПБА відбувся випуск бакалаврів і магістрів богословського факультету та регентів церковних хорів – регентського.
20 червня 2020 р.
8 червня 2020 р. Престольне свято. Світлина інформаційної служби єпархії.
Престольне свято кафедрального собору Святої Трійці Божественну літургію з нагоди празника головного храму єпархії очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл.
8 червня 2020 р.
28 січня 2020 р. Урочистості із нагоди представлення ректора Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Світлини з сайта volynpost.com
Привітали нового ректора СНУ Митрополит Луцький і Волинський Михаїл з духовенством єпархії побували на урочистостях із нагоди представлення ректора Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки...
29 січня 2020 р.
18 грудня 2019 р. На зборах Братства бджолярів землі Волинської «Ройовий стан». Світлини з сайта vpba.edu.ua
Привітали очільника пасічників Духовенство взяло участь у зборах Братства бджолярів землі Волинської «Ройовий стан»...
21 грудня 2019 р.
5 грудня 2019 р. Презентація книги у ВПБА. Світлина інформаційної служби єпархії.
У ВПБА презентували книгу про українсько-польські відносини У Волинській православній богословській академії відбулося представлення книги Людмили Стрільчук та Андрія Нінічука «Війна пам’яті та війни пам’ятників у сучасних українсько-польських відносинах».
5 грудня 2019 р.
29 листопада 2019 р. Під час візиту до Фанару.
Волиняни у Царгороді: підсумки На запрошення Вселенського Патріарха Варфоломія делегація нашої єпархії на чолі з митрополитом Луцьким і Волинським Михаїлом звершила візит до Фанару...
4 грудня 2019 р.
27 листопада 2019 р. Новозбудований майданчик біля храму Апостола Филипа. Світлина з сайта pershyj.com.
На Филипа луцькій церкві подарували дитячий майданчик Такий дар отримала парафія Апостола Филипа в день престольного празника, повідомив сайт pershyj.com.
29 листопада 2019 р.
23 жовтня 2019 р. Актовий день ВПБА. Світлина Іллі Сая.
В єпархії відзначили Собор волинських святих та актовий день ВПБА З нагоди Собору всіх святих землі Волинської, що відзначається 23 жовтня, в Луцьку проведено Богослужіння та урочисті заходи.
25 жовтня 2019 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери