Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Управління єпархії
Управління єпархії
Засуджений настоятель із Рованець – не протоієрей Сергій Коць Інтернет-видання volynpost.com повідомило про рішення суду щодо священика, який побив двох жінок. При цьому в новині не зазначено його імені.
14 березня 2019 р.
Волинський обласний форум сім’ї 14 вересня 2018 р.
АНОНС: Волинський обласний форум сім’ї 14 вересня в Палаці культури Луцька відбудеться Волинський обласний форум сім’ї для об’єднання зусиль у захисті християнських, українських сімейних цінностей.
3 вересня 2018 р.
Прощання з воїном. Світлина з сайта Volynpost.com
Що робити, коли в Луцьку проводять бійця в останню дорогу? Інформаційна служба єпархії з благословіння митрополита Луцького і Волинського підготувала документ: «Як поводитися, коли хоронимо воїна. Пам’ятка для лучан».
24 серпня 2018 р.
23 серпня 2018 р. Підняття прапору над Управлінням єпархії. Світлина інформацінйої служби єпархії.
Духовенство й миряни відзначили День Прапора Урочисті заходи з нагоди Дня Державного Прапора України відбулися у всіх деканатах єпархії.
23 серпня 2018 р.
20 квітня 2018 р. Літературний захід з нагоди дня жон-мироносиць і Дня матері. Світлини з архіву Марини Гребенюк.
Літературний захід до свята жінок-мироносиць Літредактор інформаційно-видавничого центру єпархії Віктор Гребенюк та інші члени СХПУ провели зустріч з нагоди дня жон-мироносиць...
23 квітня 2018 р.
Біблія в перекладі Патріарха Філарета
Перше в Луцьку міжконфесійне свято Біблії Цей захід відбувся за почином видавничого відділу єпархії «Ключі», який благословив митрополит Михаїл, під егідою Українського біблійного товариства (УБТ).
25 серпня 2017 р.
Вікарій єпархії привітав римо-католиків із Різдвом Христовим Єпископ Володимир-Волинський Матфей побував на святковій Месі у римсько-католицькому кафедральному соборі Апостолів Петра і Павла, що в Луцьку.
27 грудня 2016 р.
Настінний церковний календар на 2017 рік видавничого відділу єпархії «Ключі» у двох варіантах
Вийшов єпархіальний календар на наступний рік Настінний церковний календар на 2017 рік випустив видавничий відділ єпархії «Ключі» у двох варіантах. На першому розміщено Волинську ікону Божої Матері, на другому – світлину митрополита Луцького і Волинського Михаїла...
23 жовтня 2016 р.
14 жовтня 2016 р. Митрополит Луцький і Волинський Михаїл освячує оновлений фотостенд. Світлина інформаційної служби єпархії.
Як єпархія відзначала День захисника України (оновлено) На Покрову Пресвятої Богородиці в Луцьку й деканатах окрім Богослужінь у храмах відбулись відправи та заходи з нагоди державного свята на честь українського воїнства.
17 жовтня 2016 р.
Інформаційна платформа «Σχολα»
Інформаційна платформа «Схола́» – новий церковний медіа-проект Прес-служба єпархії та чоловічий монастир Святителя Миколая Чудотворця, що в с. Жидичин Ківерецького деканату, започаткували «Інформаційну платформу „Σχολα“».
10 вересня 2016 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери