Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Скиба Ігор, протоієрей
Протоієрей Ігор Скиба
25 – 26 липня 2018 р. Вступні іспити в ВПБА. Світлини з сайту Vpba.org.
У духовній школі відбулися вступні іспити Волинська православна богословська академія провела екзамени для абітурієнтів. Про це повідомив її сайт Vpba.org.
27 липня 2018 р.
18 квітня 2018 р. Урочисті заходи з нагоди 40-річчя Луцького технічного коледжу ЛНТУ. Світлини з сайту Vpba.org.
Привітали технічний коледж із ювілеєм Митрополит Михаїл разом із ректором ВПБА та проректором взяли участь в урочистих заходах із нагоди 40-річчя технічного коледжу ЛНТУ.
19 квітня 2018 р.
30 березня 2018 р. Подячний молебень та панахида у ВПБА. Світлина з сайта Vpba.org
Завершили читання Невсипущого Псалтиря У Волинській православній богословській академії закінчили Невсипущий Псалтир, який читали протягом Великого посту...
1 квітня 2018 р.
29 березня 2018 р. Відкриття 64-ї виставки іконопису та сакрального мистецтва «П’ятикнижжя в іконі» в арт-галереї «Образ». Світлини з архіву священика Романа Кобрія
В «Образі» – виставка іконопису та сакрального мистецтва Представники ВПБА взяли участь у відкритті 64-ї виставки іконопису та сакрального мистецтва «П’ятикнижжя в іконі»...
31 березня 2018 р.
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл освячує пам’ятні дошки загиблим волинським бійцям, що навчались у ЛНТУ. світлина з сайта Vpba.org.
У ЛНТУ встановили меморіальні знаки померлим бійцям Митрополит Луцький і Волинський Михаїл освятив пам’ятні дошки Олегові Твердохлібу, Максимові Гринчишину, Олександрові Войчуку, які навчалися в Луцькому національному технічному університеті, та відправив по них заупокійну літію. Про це повідомив сайт Vpba.org.
9 грудня 2017 р.
10 листопада 2017 р. Біля церкви Великомучениці Параскеви-П’ятниці у с. Чаруків Луцького районного деканату. Світлина інформаційної служби єпархії
У Чарукові відзначили ювілей храму З нагоди 25-ліття від дня освяти та престольного празника церкви Великомучениці Параскеви-П’ятниці у цьому селі Луцького районного деканату митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив Божественну Літургію...
12 листопада 2017 р.
23 жовтня 2017 р., Луцьк. Учасники свята Собор Волинських святих і 25-ліття відродження Волинської православної богословської академії. Світлина з сайта Vpba.org.
У Луцьку відзначили Собор волинських святих та актовий день ВПБА З нагоди свята всіх угодників Волині і 25-ліття відродження Волинської православної богословської академії відбулися урочистості за участю дев’яти архієреїв.
24 жовтня 2017 р.
29 серпня 2017 р. Молебінь з нагоди початку навчального року у академічному храмі Всіх волинських святих. Світлина з сайту Vpba.org
Новий навчальний рік у ВПБА У Волинській православній богословській академії розпочався 2017 – 2018 навчальний рік. Про це повідомив сайт Vpba.org.
31 серпня 2017 р.
26 – 27 липня 2017 р. Вступні іспити у Волинській православній богословській академії. Світлина з сайту Vpba.org.
У духовних школах відбулися вступні іспити У Волинській православній богословській академії та Волинському православному коледжі провели екзамени для вступу. Про це повідомив сайт Vpba.org.
27 липня 2017 р.
7 березня 2017 р. Засідання Синодального управління у справах духовної освіти. Світлина з сайту vpba.org.
Керівництво ВПБА – на засіданні Синодального управління Ректор ВПБА протоієрей Володимир Вакін разом з проректором протоієреєм Ігорем Скибою взяли участь у засіданні Синодального управління у справах духовної освіти.
9 березня 2017 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери