Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Рожищанський деканат
Рожищанський деканат
27 грудня 2020 р. Митрополит Михаїл в Студинях Рожищанського деканату. Світлина інформаційної служби єпархії
Проповідь архієрея: Зробімо зі своєї душі вертеп Про душевну радість говорив митрополит Луцький і Волинський Михаїл під час проповіді на завершення Божественної літургії у Свято-Ольгинському храмі в Студинях Рожищанського деканату...
29 грудня 2020 р.
Храм Рівноапостольної княгині Ольги у Стидинях. Світлина інформаційної служби єпархії
Владика Михаїл уперше відвідав студинську парафію Митрополит Луцький і Волинський очолив Божественну літургію у храмі Рівноапостольної княгині Ольги в с. Студині Рожищанського деканату.
27 грудня 2020 р.
22 жовтня 2020 р. Презентація проєктів. Світлини з ФБ-сторінки Молодіжного центру у м. Рожище.
Рожищанські громади здійснюють благодійні проєкти Парафія Преподобного Сергія Послушного в Рожищі взяла участь у конкурсі «Соціальні інновації громад».
21 листопада 2020 р.
Під час занять. Світлини з «Фейсбук»-сторінки недільної школи.
Рожищенська громада долучилася до благодійного проєкту Недільна школа храму Різдва Пресвятої Богородиці в цьому райцентрі взяла участь у проєкті «Особливі таланти особливих дітей».
10 липня 2020 р.
8 червня 2020 р. Освячення дзвонів в с. Рудка-Козинська Рожищанського деканату. Світлини з сайта visnyk.lutsk.ua
Рудка-Козинська: нові дзвони у перше храмове свято На перший престольний празник новоспорудженої церкви Святого Духа цього села Рожищанського деканату встановлено три нових дзвони...
11 червня 2020 р.
Свято-Духівський храм у Рожищі. Світлина з сайта visnyk.lutsk.ua.
Рудка-Козинська: перша відправа в новому храмі У новоспорудженій церкві Святого Духа, що в цьому селі Рожищанського деканату, настоятель протоієрей Андрій Голуб звершив перше богослужіння.
28 квітня 2020 р.
Світлина з сайта volyn24.com.
Рожищанський декан – про поховання в умовах карантину Благочинний і настоятель парафії Різдва Пресвятої Богородиці у Рожищі протоієрей Василь Шняк розповів, як у його деканаті проводять чин похорону під час карантину
1 квітня 2020 р.
18 грудня 2019 р. У Рудці-Козинській. Світлина інформаційної служби єпархії.
Рудка-Козинська: освячено накупольні хрести Митрополит Луцький і Волинський Михаїл здійснив чин освячення накупольних хрестів храму Святого Духа в цьому селі Рожищанського деканату.
19 грудня 2019 р.
Протоієрей Микола Коновалов
Упокоївся протоієрей Микола Коновалов (оновлено) Управління Волинської єпархії з сумом повідомляє, що 23 жовтня ввечері на 62-му році життя помер протоієрей Микола Коновалов.
27 жовтня 2019 р.
Ще три парафії УПЦ (МП) возз’єдналися з ПЦУ За повідомленням Управління єпархії, процес відновлення єдності громад із Православною церквою України триває...
20 червня 2019 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери