Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Паломництво
Паломництво
10 лютого 2020 р. Акафіст та полдячний молебень у Кутрові. Світлини з архіву священника Володимира Курчина.
У Кутрів привезли частинку мощей великомучениці Варвари Паломництво в цьому селі Горохівського деканату організовано з нагоди річниці возз’єднання Свято-Георгіївської парафії з Православною церквою України...
11 лютого 2020 р.
Митрополит Михаїл із паломниками перебуває у Стамбулі На запрошення Вселенського Патріарха Варфоломія митрополит Луцький і Волинський Михаїл разом із іншими представниками нашої єпархії прибули в столицю Туреччини...
29 листопада 2019 р.
5 листопада 2019 р. В обласній лікарні. Світлина інформаційної служби єпархії.
У Луцьку завершилося щорічне паломництво лікарняними закладами Понад два тижні у медичних установах обласного центру служили молебні з акафістами перед іконою святителя і чудотворця Спиридона Тримифунтського з частинкою мощей.
24 листопада 2019 р.
5 листопада 2019 р. В обласній лікарні. Світлина інформаційної служби єпархії.
Розпочалося щорічне паломництво в медичних закладах Перший молебень із акафістом перед іконою з частинкою мощей святителя і чудотворця Спиридона Тримифутського відправили в обласній клінічній лікарні.
5 листопада 2019 р.
У Кані Галилейській. Світлини з сайта t1.ua.
Під час паломництва по Святій Землі замироточила ікона Краплинки мира з’явилися на образі Пресвятої Богородиці, придбаному священником у Вифлеємі.
6 жовтня 2019 р.
22 вересня 2019 р. Зустріч ікони Божою Матері «Розрада і Втіха». Світлини з архіву протоієрея Володимира Присяжнюка
Під Луцьком перебуває ікона, привезена з Афону До храму Архістратига Михаїла с. Гірка Полонка Луцького районного деканату привезли ікону «Розрада і втіха» з Ватопедського монастиря, що на святій горі Афон...
24 вересня 2019 р.
Акафіст до Пресвятої Богородиці перед Холмською чудотворною іконою у 2016 році. Світлина інформаційної служби єпархії.
АНОНС: Паломництво до Холмської чудотворної ікони 21 вересня, у суботу, відбудеться щорічне паломництво до Музею волинської ікони.
16 вересня 2019 р.
1 вересня2019 р. Під час Богослужіння. Світлина інформаційної служби єпархії.
У Жидичині відбулося велелюдне успенське паломництво У Свято-Миколаївському чоловічому монастирі, що в с. Жидичин, традиційно відправили Єрусалимську ранню з чином погребіння плащаниці Божої Матері.
2 вересня 2019 р.
Українські прочани на чолі з митрополитом Михаїлом в Греції. Світлина з архіву владики
Владика Михаїл помолився за Україну на Афоні Група прочан, організована єпархіальним паломницьким центром «Україна», на чолі з митрополитом Луцьким і Волинським побувала на Святій Горі, вшанувала святині Греції...
15 квітня 2019 р.
6 листопада 2018 р. Ікона великомучениці Варвари з частинкою мощей, що з київського Феодосіївського монастиря. Світлина інформаційної служби єпархії.
Розпочалося паломництво в медичних закладах Проща до ікони великомучениці Варвари з частинкою мощей почалася у храмі Великомученика і цілителя Пантелеймона обласної клінічної лікарні.
7 листопада 2018 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери