Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна Новини Волинська православна богословська академія
Волинська православна богословська академія
Протоієерей Микола Цап
АНОНС: Відкрита лекція канцлера єпархії 16 грудня відбудеться відкрита лекція «Новітній шлях української Церкви до автокефалії» протоієрея Миколи Цапа, канцлера єпархії, завідувача кафедри церковно-історичних та гуманітарних дисциплін Волинської православної богословської академії...
14 грудня 2019 р.
10 грудня 2019 р. Під час обговорення. Світлина з сайту Vpba.edu.ua.
У ВПБА обговорювали екологічні проблеми Зі студентами Волинської православної богословської академії зустрілися представник влади та науковець, повідомив сайт vpba.edu.ua.
13 грудня 2019 р.
6 грудня 2019 р. Педагоги грецької Ельса Калему та Наталія Левчук із ректором та проректором. Світлина з сайту Vpba.edu.ua.
У ВПБА вдосконалюють вивчення грецької Викладачі та студенти Волинської православної богословської академії тепер мають змогу ретельніше вивчати ще одну іноземну мову.
10 грудня 2019 р.
5 грудня 2019 р. Презентація книги у ВПБА. Світлина інформаційної служби єпархії.
У ВПБА презентували книгу про українсько-польські відносини У Волинській православній богословській академії відбулося представлення книги Людмили Стрільчук та Андрія Нінічука «Війна пам’яті та війни пам’ятників у сучасних українсько-польських відносинах».
5 грудня 2019 р.
АНОНС: Презентація книги ЛЛюдмила Стрільчук та Андрій Нінічук представлять свою книжку «Війна пам’яті та війни пам’ятників у сучасних українсько-польських відносинах»...
3 грудня 2019 р.
Світлини з «Фейсбук»-сторінки недільної школи.
Вихованці недільної школи створили унікальні ікони Учнів Центру християнського виховання дітей та молоді в Луцьку навчали писати технікою народного малярства на склі. Про це повідомлено на сторінці Центру у «Фейсбуці».
2 грудня 2019 р.
Протоієрей Василь Клочак. Світлина інформаційної служби єпархії
Представник Волинської єпархії – у синодальній комісії На черговому засіданні Священного синоду затверджено склад синодальної богословсько-літургічної комісії...
20 листопада 2019 р.
25 жовтня 2019 р. Освячення нової альтернативної школи «Портал». Світлина з сайта Vpba.edu.ua.
Владика Михаїл освятив приватну школу «Портал» Митрополит Луцький і Волинський відправив чин освячення приміщення, де навчатимуться дітки нової альтернативної школи «Портал».
27 жовтня 2019 р.
24 жовтня 2019 р. Міжнародна конференція «Волинська ікона: дослідження та реставрація». Світлини з сайту Vpba.edu.ua.
Священники взяли участь в іконознавчій конференції Протоієрей Владислав Фульмес і протоієрей Василь Лозовицький взяли участь у XXVI Міжнародній науковій конференції «Волинська ікона: дослідження та реставрація».
25 жовтня 2019 р.
23 жовтня 2019 р. Актовий день ВПБА. Світлина Іллі Сая.
В єпархії відзначили Собор волинських святих та актовий день ВПБА З нагоди Собору всіх святих землі Волинської, що відзначається 23 жовтня, в Луцьку проведено Богослужіння та урочисті заходи.
25 жовтня 2019 р.
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери