Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниЛюбешівський деканатУ Любешові освячено меморіальні дошки бійцям
Новини

У Любешові освячено меморіальні дошки бійцям

12 жовтня 2017 р. Пам’ятні дошки загиблим на Сході Олександрові Деркачу та Іванові Хрупчику на фасаді Любешівського технічного коледжу Луцького національного технічного університету. Світлина з сайта Novezittya.in.ua На фасаді Любешівського технічного коледжу Луцького національного технічного університету, де навчалися Олександр Деркач та Іван Хрупчик, які загинули на Сході, їм установили пам’ятні дошки. Як повідомив сайт Novezittya.in.ua, чин освячення та панахиду по загиблих служив декан протоієрей Юрій Устимчук.

Із ним молилися рідні та близькі військовослужбовців, ректор ЛНТУ Петро Савчук, голова райради Петро Нагорний, колектив коледжу.

Олександр Деркач народився 1989 р. в с. Довжиця на Маневиччині. У квітні 2014-го зачислений до 51-ї Володимир-Волинської окремої механізованої бригади, відряджений у зону бойових дій. Його життя обірвалося 29 серпня 2014 року біля с. Андріївка Донецької області.

Іван Хрупчик народився 1993 р. в с. Судче Любешівського району. Влітку 2016-го підписав контракт на військову службу. Був у складі 130-го окремого розвідувального батальйону ЗСУ. Його серце перестало битися 23 жовтня 2016 р. Хлопець загинув у районі селища Луганське Донецької області.

14 жовтня 2017 р.
Інші новини за рубриками: Церква і держава, Любешівський деканат
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери