Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниПроповідь архієрея: з великою вірою йдемо вперед
Новини

Проповідь архієрея: з великою вірою йдемо вперед

31 травня 2020 р. Під час проповіді. Світлина інформаційної служби єпархії.

Про присутність Господа у нашому житті говорив митрополит Луцький і Волинський Михаїл під час проповіді на завершення Божественної літургії в кафедральному соборі Святої Трійці у неділю 7-му після Пасхи.

«Господь людину не полишає», – стверджує владика Михаїл. І навіть коли нам здається, що всі від нас відвернулися, біля нас завжди перебуває Бог. Він є і там, де багато гріха. Адже тоді як ніколи потрібна Його допомога, аби людина змогла відректися від гріховного. Всевишній завжди перебуває там, де потрібна підтримка, Його поміч і натхнення, запевняє архіпастир.

Тому всі труднощі, які дають нам, – це лише випробування. І ми повинні усвідомити, що з великою вірою пройдемо всі перипетії. Кожне покоління зазнавало труднощів і перешкод, головне – як вони їх проходили. Тому в сьогоднішній ситуації архієрей радить залишатися твердими у вірі, покладати всю надію на Бога та робити усе, що від нас залежить. «З великою вірою йдемо вперед», – закликає керуючий єпархією.

31 травня 2020 р. Інші новини за рубриками: Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери