Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниПредставники єпархії – на обласному форумі сім’ї (оновлено)
Новини

Представники єпархії – на обласному форумі сім’ї (оновлено)

14 вересня 2018 р. Волинський обласний форум сім’ї в Палаці культури Луцька. Світлина інформаційної служби єпархії.

Клірики та миряни взяли участь у заході, який відбувся в Луцьку з метою об’єднання зусиль у захисті християнських та українських сімейних цінностей.

Подібні з’їзди проходять у різних регіонах України згідно з резолюцією Всеукраїнського форуму сім’ї, проведеного 14 березня 2018 р. в Києві, залучаючи представників релігійних об’єднань різних конфесій, влади, освіти, науки, громадських організацій.

Проведено конгрес у Палаці культури обласного центру за підтримки міжфракційного депутатського об’єднання Верховної Ради України «За духовність, моральність і здоров’я України», Волинської ради Церков та Луцької міської ради.

З благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла Київський Патріархат на форумі представляли: уповноважений єпархії з питань сім'ї протоієрей Василь Клочак, декан богословського факультету Волинської православної богословської академії протоієрей Василь Лозовицький із студентством, інше духовенство та миряни. А розпочався захід співом гімну «Боже Великий, Єдиний», його виконав хор Братської парафії Воздвиження хреста Господнього, що в Луцьку (регент Юлія Головань).

У рамках форуму відбувались публічні доповіді відомих експертів з питань сім'ї, робочі майстерні, круглі столи і як результат представлено проект Національної сімейної стратегії в Україні.

Єпархіальний видавничий відділ «Ключі» виготовив для розповсюдження на форумі листівку з текстом молитви за врозумлення содомітів.

17 вересня 2018 р. Інші новини за рубриками: Волинська православна богословська академія, Протоієрей Василь Клочак, Священик Василь Лозовицький
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери