Волинська Епархія Православної Церкви України Офіційний сайт
Головна НовиниВладика Михаїл: вони – дорослі своїм життям
Новини

Владика Михаїл: вони – дорослі своїм життям

25 травня 2018 р. Окроплення свяченою водою випускників в луцькому соборі. Світлина інформаційної служби єпархії Із нагоди свята останнього дзвоника у деканатах єпархії відбулися подячні молебні й заходи для випускників, учителів та батьків.

Зокрема, у кафедральному соборі Святої Трійці митрополит Луцький і Волинський Михаїл очолив молитву для учнів, що закінчують спеціалізовану школу І–ІІІ ступенів № 1 обласного центру.

Спочатку архієрей звернувся до батьків. Зазначив, що тепер їхні діти йдуть у відповідальне й самостійне життя. «Вони – дорослі не за зростом чи знаннями, вони – дорослі своїм життям», – наголосив керуючий єпархією і порадив «відпустити дітей», а не робити все за них.

А випускникам високопреосвященний нагадав: «Господь вклав у вас усе найкраще, а вам треба примножити свої таланти, знайти себе».

Пізніше керуючий єпархією разом із канцлером протоієреєм Миколою Цапом взяв участь у випускних урочистостях обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Небесної сотні.

25 травня 2018 р. Інші новини за рубриками: Діти і молодь, Кафедральний собор Святої Трійці в Луцьку, Митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Архів новин
Сайти нашої
епархії
Сайт нашої
Церкви
Наші
банери